Τι Προσφέρουμε

Υπηρεσίες

Ολιγομελή τμήματα

Ολιγομελή Τμήματα


Ο παιδικός σταθμός μας φιλοξενεί παιδιά από 2 ½ ετών έως 6. Τα παιδιά χωρίζονται σε ολιγομελή τμήματα 10-12 νηπίων σύμφωνα με την ηλικία τους και το βαθμό ανάπτυξής τους.

Στην κάθε ομάδα (10-12 νηπίων) αντιστοιχεί μία νηπιαγωγός μαζί με τη βοηθό της.

Εξωτερικοί Συνεργάτες

Παιδίατρος και παιδοδοντίατρος, παρακολουθεί σε τακτά χρονικά διαστήματα την υγεία των παιδιών και παιδοψυχολόγος παρέχει συμβουλές και παρακολούθηση όταν παρίσταται ανάγκη.

Κατά την διάρκεια της σχολικής χρονιάς τα παιδιά βλέπει και ο λογοθεραπευτής του σχολείου όπου ενημερώνει τους γονείς και είναι πάντα σε θέση να παρέχει τις υπηρεσίες του όπου υπάρχει ανάγκη.

Εξωτερικοί συνεργάτες
Μεταφορά με σχολικό

Μεταφορά με Σχολικό

Η μεταφορά των παιδιών γίνεται με ασφάλεια από πουλμανάκια του σχολείου μας. Τα δρομολόγια είναι ειδικά μελετημένα ώστε να είναι σύντομα, γι’ αυτό και δεχόμαστε νήπια κυρίως από κοντινές περιοχές.

Τα σχολικά λεωφορεία πληρούν όλες τις προδιαγραφές και προϋποθέσεις και περνούν από τους απαραιτήτους ελέγχους που ορίζει ο νόμος.

Υγιεινή Σίτηση

Ο σταθμός μας παρέχει φαγητό στα παιδιά και ακολουθεί ένα πρόγραμμα ισορροπημένης διατροφής με τις σωστές αναλογίες σε πρωτεΐνες, υδατάνθρακες και λίπη. Το διαιτολόγιο έχει την έγκριση και την σφραγίδα του παιδιάτρου μας.

Το γεύμα παρασκευάζεται στις εγκαταστάσεις μας από εξειδικευμένο προσωπικό εφαρμόζοντας όλους τους κανόνες υγιεινής.

Σίτηση
Συναντήσεις γονέων

Συναντήσεις Γονέων

Δίνουμε τέλος μεγάλη έμφαση στις συχνές συναντήσεις με τους γονείς με σκοπό την ενημέρωσή τους και την ανταλλαγή απόψεων, γιατί γνωρίζουμε ότι ειδικά σ’ αυτή την ηλικία η σωστή συνεργασία με την οικογένεια μεγιστοποιεί τα θετικά αποτελέσματα.

Αυτό επιτυγχάνεται είτε με γενικές συναντήσεις γονέων κατά την διάρκεια της χρονιάς είτε με προσωπικες συναντήσεις με την δασκάλα κατόπιν ραντεβού είτε μέσα από μια συχνή τηλεφωνική επικοινωνία για όλα τα θέματα που μπορεί να προκύψουν στην διάρκεια της ημέρας.

Ωράριο

Ο σταθμός μας λειτουργεί από τις 7:30 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα.
Η προσέλευση των παιδιών ολοκληρώνεται στις 9:00 και η αναχώρηση τους ξεκινάει από τις 13:00 όπου και μέσα σ’ αυτό το διάστημα ολοκληρώνεται το βασικό εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα.